Home A-Top 7 lucruri ciudate pe care toți bărbații le fac, dar pe care...

7 lucruri ciudate pe care toți bărbații le fac, dar pe care le țin secrete

0

Sunt anumite lucruri pe care bărbații le fac în mod normal – lucruri amuzante, dar poate și ușor scârboase, lucruri pe care însă, cu siguranță, nu ar dori ca fetele să le știe. Uite că eu îmi asum riscul de a supăra întreaga populație masculină a țării și împărtășesc cu voi, mai jos, aceste secrete ale bărbaților. Care sper ca măcar să vă facă să zâmbiți.

Deci, doamnelor, domnișoarelor și domnilor (dar în special doamnelor și domnișoarelor), iată cele șapte lucruri ciudate pe care toți bărbații le fac, dar pe care nu vor ca voi să le știți:

1. Repoziționarea

01 repozitionarea
Când ai ceva ce-ți atârnă între picioare, uneori poate ajunge în locuri și poziții mai puțin comfortabile, așa că este nevoie de o repoziționare strategică: mâna în buzunar e o metodă, la fel ca amuzante metode de crăcănare pentru dezlipirea obiectului de pe picior. Scârbos și amuzant în același timp!

2. Mirositul degetelor

02 mirositul degetului
Fie că numai ce s-a scărpinat în buric, la subțioară sau a folosit mâna pentru repoziționarea despre care vorbeam la punctul 1, bărbatul își va mirosi degetul sau degetele implicate în acest proces. De fiecare dată. Fixați-l cu privirea când face asta și tot va găsi o metodă ingenioasă de a-și mirosi degetul.

3. Brain freeze-ul dragostei

03 holbatul la femei
În momentul în care văd o fată care le place, suferă de un instant brain freeze și absolut orice făceau în acel moment – vorbit, mers, gândit – cade pe plan secund și ei pur și simplu rămân blocați să urmărească minunea care le-a apărut în câmpul vizual. Și uite-așa ajung ei să îmbrățișeze stâlpi, copaci, rottweileri…

4. Trasul la țintă

04 trasul la tinta
Faptul că putem face pipi stând în picioare nu este suficient. Profităm mereu de fiecare ocazie pentru a exersa trasul la țintă – iar într-un WC sau pisoar sunt mult mai multe posibile ținte decât vă puteți închipui. Cert este că suntem cu toții pregătiți pentru introducerea acestui sport în jocurile Olimpice!

5. Scurta privire de confirmare

05 in oglinda
Nu recunoaștem asta, ba chiar facem mișto de fete că profită de geamurile mașinilor, magazinelor, metrourilor, bălțile lăsate de ploaie sau orice alt motiv pentru a se privi în “oglindă” și a fi sigur că totul este în ordine. Bărbații o fac la fel de des, pentru că freza tre’ să fie perfectă, iar noi să arătăm mereu de nota 10! (Dar este ceva ce NICIODATA nu se face când alte persoane sunt conștiente de asta)

6. Adulmecatul duhorilor personale

06 mirositul duhorilor
Probabil că a fost o vreme când bărbații își marcau teritoriul exact cum fac, astăzi, câinii. Nu mai facem asta, însă am rămas cu mici sechele care ne fac mândri să ne adulmecăm propriile duhori: de la mirosul fascinant al propriilor pârțuri, la putoarea șosetelor purtate câteva zile la rând, totul este satisfăcător.

7. Erecții spontane

07 spontane
Pur și simplu se întâmplă. Din senin, vorbind cu o fată, discutând despre criza financiară și hop! Micuțul vrea să scoată capul să participe la discuție. Se întâmplă mereu și nu vorbim despre asta.

Deci, da, cam astea ar fi. Băieți, dacă aveți ceva de adăugat, acum este momentul adevărului. Fetele știu ce au de făcut: share, să se distreze tot Facebookul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.