Home Sanatate 10 lucruri socante despre Coca Cola

10 lucruri socante despre Coca Cola

0

Coca Cola este una dintre cele mai populare bauturi din lume, daca nu cea mai populara, dar de-a lungul existentei ei, bautura minune a trecut printr-o serie de controverse si sunt chiar foarte multe lucruri – unele de-a dreptul socante despre Coca Cola, lucruri pe care le voi impartasi cu voi chiar acum.

1. Inventatorul bauturii, John Pemerton, era considerat un junkie dependent de morfina. De fapt, Coca Cola a fost inventata de el drept o bautura energizanta in 1886.

2. De ce crea Coca Cola dependenta? Pentru ca avea in ea cocaina! Abia in anul 1903 compania a anuntat ca nu mai foloseste ingredientul minune, dar si in ziua de astazi compania producatoare importa frunze de coca – ingredientul principal in prepararea sucului, dar si a cocainei!

3. Pana in anii 1950, Coca Cola era considerata o bautura minune care avea calitati magice: vindeca durerea de cap, oferea energie din plin si mentinea organismul sanatos.

4. Coca Cola a facut afaceri cu… nazistii. in 1936, Coca Cola a sponsorizat olimpiada de la Berlin (cunoscuta in istorie drep Olimpiada Nazista) si a continuat sa faca pe ascuns afaceri cu nemtii si dupa aceea.

5. Datorita PH-ului scazut, Coca Cola poate topi o bucata de carne peste noapte

6. De asemenea, Coca Cola poate topi un cui in aceeasi perioada de timp!

7. Daca va ungeti cu Coca Cola, va veti bronza mai repede

8. La inceput, culoarea bauturii era verde.

9. Pentru o foarte scurta perioada de timp, a existat o bautura Coca Cola cu gust de bacon!

10. Desi cea mai populara bautura racoritoare de pe Glob, din cele aproape 7 miliarde de oameni care traiesc pe Terra, aproape 2.9 miliarde nu au gustat NICIODATA vreo gura de Coca Cola!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.