Home Fashion Cele mai frumoase 10 costume de Halloween pentru fete

Cele mai frumoase 10 costume de Halloween pentru fete

0

Aceast Halloween, așa cum este el astăzi, era sărbătorit, în trecut, doar de americani, însă din ce în ce mai multe țări au adoptat tradiția pentru că nimeni nu poate nega că este distractiv să te costumezi.

Halloweenul a devenit din ce în ce mai popular, și copiii îl adoră pentru că se pot costuma în personajele lor preferate din desene animate, filme sau cărți, sau chiar în ceea ce aspiră să fie când vor crește.

Pentru părinți nu e întotdeauna ușor să le găsească costumele dorite, și deși pare simplu, nu toate fetițele vor să fie prințese, chiar dacă Anna și Elsa vor fi mereu pe primul loc, e întotdeauna loc și de zâne, doctorițe și alte personaje drăguțe.

V-am făcut o listă cu 10 cele mai drăguțe și dorite costume și link-urile unde le puteți găsi mai ușor. Spor la cumpărături, că de idei sigur n-o să duceți lipsă.

1. Costum Elsa


Poate voi nu înțelegeți de ce îndrăgesc fetițele voastre acest personaj, dar dacă ne gândim un pic o să realizăm că Elsa e un fel de supereroină. Doar gândiți-vă în felul următor.

Este un personaj bun și blând, chiar dacă neînțeleasă la început, cu puteri supranaturale, care își dorește să facă bine și să se lupte cu personajele negative. Parcă nu mai sună așa de plictisitor, nu? Dacă și fetița voastră își dorește să fie Elsa, găsiți costumul aici.

2. Costum Anna

Anna este cea de-a doua prințesă îndrăgită și la modă azi, fiind sora mai mică a Elsei, însă lipsită de magie și un pic stângace. Vrea mereu să ajute și are un suflet mare.

Ea este preferata multora tocmai pentru că seamănă cu o fetiță ca oricare alta, numai că ea e curajoasă, îi place aventura și iubește pe toată lumea. Și pe ea o puteți găsi aici.

3. Costum Zână


De la Tinkerbell la Zâna Măseluță, există o multitudine de opțiuni de zâne. Toate variantele de zâne bune sunt drăgute și îndrăgite de fetițe. Condiția ca o zână să arate a zână este să aibă o baghetă magică și aripioare colorate.

Și cum rozul este una din culorile preferate de fetițe, puteți alege acest costum cu rochiță roz ce poate fi purtat și în restul anului. Un costum de acest gen pentru fetița ta poți găsi aici.

4. Costum Sirenă

Poate unele fetițe sunt îndrăgostite de apă, de sirene sau chiar de Ariel. Ele se pot transforma în sirene drăgălașe cu o rochiță care le va face să pară că au și coadă adevărată de sirenă.

Această rochiță albastră pare scoasă chiar din lumea apelor, având și coroniță cu scoici atașate. Materialul este unul ușor, potrivit pentru fetițe, iar costumul îl puteți lua de aici.

5. Costum Vampir

Dacă vrei totuși să păstrezi tradiția Halloweenului și să încerci o ținută mai înfricoșătoare, noi vă recomandăm să alegeți un costum de vampir stilat. Domnișoara voastră se va simți și elegantă și puternică deoarece mulți se vor teme de ea.

Cu o coafură potrivită și un machiaj în temă va fi un succes oriunde ar merge. Puteti găsi această rochiță lungă în stilul gothic chiar aici.

6. Costum Pisică Neagră

Nu poți spune despre această pisicuță că este prea înfricoșătoare, asta doar dacă nu sunteți superstițios, însă putem să fim de acord că fetița voastră va fi cea mai drăgălașă pisicuță din câte ați întâlnit, în plus, stă și la mângâiat.

Acesta este un costum potrivit pentru fetițele ce îndrăgesc pisicile așa de mult încât le-ar plăcea să devină una. Și cum Halloween-ul este momentul eprfect de a ne costuma în ce ne dorim, puteți achiziționa costumul de aici.

7. Costum Vrăjitoare

O altă variantă de costum înfricoșător de Halloween ar fi o vrăjitoare rea. Însă să fim serioși, fetițele drăguțe nu o să poată fi cu adevărat înspăimântătoare. Ne putem preface că ne e frică, de dragul lor.

O pălărie și o rochie lungă și neagră cu pânze de păianjen pe ea, pot să transforme orice fetiță într-o micuță vrăjitoare drăguță. Puteți găsi aici un costum potrivit.

8. Costum Viking

Femeile Viking pot fi cu adevărat înfricoșătoare, dacă le calci pe coadă, însă ele sunt puternice și nu se tem de nimic. Pot face orice fac bărbații, iar uneori chiar mai bine decât aceștia.

Nici măcar bărbații Vikingi nu-și doreau să supere vreo femeie Viking vreodată. Ele inspiră curaj și respect, așa că fetița ta se va simți puternică la fel ca o Vikingă. Costumașul cu blăniță îl puteți găsi aici.

9. Costum Dory


Un alt personaj îndrăgit de toți copiii, însă de data asta nu este vorba despre nicio prințesă, este peștișorul uituc Dory care a apărut prima dată în filmul de desene animate Găsește-l pe Nemo, iar apoi în partea a doua, Găsește-o pe Dory.

Dori, deși cam uitucă, are un suflet bun și vrea să ajute, iar acest costumaș o va transforma pe fetița ta într-un peștisor iubit de toți. Puteți găsi unul aici, dacă asta este ceea ce căutați.

10. Costum de albinuță

Și un costumaș hazliu care va aduce zâmbetul pe buze tuturor, este acest costum de albinuță drăgălașă. Are antene amuzante și o salopetă plușată și moale la atingere.

Albinuțele sunt harnice și nu stau locului o clipă, iar acest costum este tare comod pentru ca albinuța ta să se poată mișca în voie. Acest costumaș interesant îl puteți lua de aici.

Dacă fetița ta nu este încă hotărâtă în ce își dorește să se costumeze de Halloween îi poți arăta această listă și puteți decide împreună. Sigur o să-și găsească personajul preferat aici. Iar tu vei fi la un click distanță de a-i îndeplini dorința.

Dacă nu vrei să îți pierzi fetița printre prea multe prințese, alege un costumaș care să-i ofere unicitate și care să deschidă dialoguri cu privire la personajul pe care-l întruchipează.

Sunt convinsă că mai mult părinții s-au săturat de Else și Anne, însă până la urmă dorința fetiței tale este cea mai importantă în a alege costumașul perfect pentru ea.

Mie-mi plac toate, și ard de nerăbdare să știu ce ați ales voi și cum arată fetițele îmbrăcate în aceste costume deosebite. Așteptăm cu drag opiniile voastre legate de aceste produse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.