Cele mai tari 10 costume de Halloween pentru băieți

De la un timp am început și noi să abordăm tradiția Halloween-ului din ce în ce mai des. În școli au început să li se ceară costume speciale pentru serbare, în grădinițe la fel, în spațiile de joacă se fac petreceri tematice cu jocuri și concursuri pentru cele mai frumoase costume.

Copiii n-ar trebui să rateze nicio ocazie de a se costuma, așa că noi, părinții, putem să-i facem fericiți costumându-i în personajul lor preferat sau în ceva înfricoșător.

Noi ne-am propus să te ajutăm și să-ți găsim câteva idei și locuri de unde ai putea achiziționa, la prețuri bune, niște costume de Halloween pe care cu siguranță nu le-ai putea improviza acasă, iar cu care băiețelul tău va avea șanse reale să câștige un eventual concurs.

De acum este mult mai simplu de găsit costume, iar pentru părinții ocupați, cea mai ușoară variantă este de a căuta online. Însă și aici unii dintre noi se vor pierde printre miile de opțiuni.

Iată mai jos cele mai dorite 10 costume de Halloween pentru băieți, nu sunt scrise într-o ordine anume, și suntem siguri că veți găsi ceva pe placul celui mic.

1. Costum Darth Vader

Star wars a fost și va rămâne mereu la modă, mai ales când, se pare, povestea nu se va termina niciodată. Darth Vader este cel mai înfricoșător personaj pe care îl puteți alege pentru copilul dumneavoastră.

Este personajul negativ, fără suflet, mereu înconjurat de forțele răului. Dacă sunteți și voi fani Star Wars, cu siguranță veți alege acest costum. Costumul nu conține sabia și este potrivit pentru copii de 5-6 ani. Și ca totul să fie și mai ușor, îl puteți găsi accesând link-ul de aici.

2. Costum Star Trooper

În caz că sunt prea mulți Darth Vaderi, sau dacă fiului dumneavoastră îi place mai mult să fie un soldat care poate să tragă cu pușca, atunci aceasta este o alternativă perfectă.

În plus, în loc de sabie îi puteți cumpăra o armă ca cea pe care o folosesc în filme. Unii copii preferă armele de foc în locul săbiilor, uneori sunt mai distractive.

Costumul este pentru copii de 4-5 ani, este făcut dintr-un material ușor astfel încât copilului să nu îi fie greu să se miște în el, și-l puteți găsi aici.

3. Costum de Vampir

Contele Dracula nu a dat greș niciodată când a venit vorba de costume înfricoșătoare. Chiar și în alte țări el a avut mereu un loc în petrecerile mascate, fiind un personaj misterios și însângerat.

Chiar dacă mulți se considerau doar simpli vampiri, știm cu toții că mitul vampirului a plecat de la contele Dracula, adica Vlad Țepeș supranumit și Vlad Dracul datorită firii lui mai sadice.

Un costum potrivit, cu tot cu pelerina care nu trebuie să lipsească ăl veți găsi de cumpărat aici.

4. Costum Mickey Mouse

Un alt personaj preferat de micuți, încă de la vârste fragede, este Mickey Mouse, care îi învață mereu lucruri frumoase. Nu toți copii de la o petrecere de Halloween trebuie să fie răi și înfricoșători.

Dacă micuțului tău îi place de Mickey, nu există niciun motiv pentru care nu se poate costuma în personajul lui favorit. În plus o să fie chiar simpatic și atât de îndrăgit de toată lumea încât poate câștiga chiar concursul de costume.

Nu are nevoie de picturi pe față sau alte accesorii, așa că-l puteți lua de aici.

5. Costum de Ninja

Băieților le plac de obicei personajele care se luptă, fie că au săbii sau puști ei se distrează foarte tare când intră în pielea personajelor preferate.

Micul tău karatist poate chiar visează să devină un Ninja când o să se facă mare și mulți își doresc să fie personaje care se luptă cu cei răi și se bucură când binele învinge.

Costumul conține chiar și sabia nelipsită niciunui luptător Ninja adevărat. Puteți găsi costumul perfect pentru băiatul dumneavoastră chiar aici.

6. Costum Vârcolac

Vârcolacii devin din ce în ce mai populari, apar mai des în filme, desene animate sau chiar jocuri. Pot fi vârcolaci buni și vârcolaci răi, însă toți au puterea de a se transforma într-un lup puternic când apare luna plină.

Pot fi un pic înfricoșători, depinde cât de mult roșu folosiți în machiaj, dar cu siguranță vor fi admirați de toată lumea. Costumul se potrivește copiilor mai mari și-l puteți lua de aici.

7. Costum Superman

Seria costumelor de super eroi din benzi desenate trebuie începută neapărat cu Superman. El face parte din seria DC și este printre primii supereroi care au aparut la televizor și de care ne-am îndrăgostit.

Acest costum îl va face pe micuțul tău să se simtă puternic și curajos, așa că e posibil ca unii dintre ei să nu mai vrea să-l dea jos nici la culcare. În orice caz, un costum de calitate și bine făcut îl puteți achiziționa de aici.

8. Costum Captain America


Daca doriți varianta lui Superman din benzile desenate a seriei Marvel, Captain America ar putea fi înlocuitorul lui. Desigur nu zboară, nu are privire cu infraroșii și nici viteza luminii, însă este un erou care nu poate fi învins, nu poate fi rănit și luptă pentru cei buni.

Este puternic, curajos, un soldat de nădejde și prietenul tuturor, iar aici puteți găsi costumul ideal.

9. Costum Ironman

Continuăm cu seria Marvel, pentru că în ultimul timp ei au fost ceva mai populari decât seria DC când vine vorba de ultimele filme ieșite. Iar Ironman a fost unul din personajele nelipsite și chiar un supererou cheie în rezolvarea problemelor care s-au abătut asupra umanității.

Ai putea spune că este varianta de fier a lui Superman, deoarece el are capacitatea de a zbura și privire cu infraroșu, chiar dacă abilitățile lui sunt confecționate de el și nu înnăscute, tot este un supererou puternic.

Un costum care să-l transforme pe cel mic într-un Ironman de invidiat, îl puteți găsi aici.

10. Costum Hulk

Ultimul Supererou din Seria Marvel pe care nu putem să-l ignorăm datorită popularității pe care a dobândit-o în ultimul timp, este Hulk. Un personaj complex, foarte puternic și care se străduiește să fie bun.

Hulk este musculos și se luptă cu oricine îi iese în cale, dar și un pic înfricoșător din cauză că este verde și pare mereu furios. Cel mai bine este să nu stai în calea lui.

Un costum care-l va face pe micuțul tău să se simtă un uriaș verde îl puteți lua de aici.

Halloween a pornit de la tradiția de a sărbătorii ziua morților, încă din perioada Celților, unde oamenii se îmbrăcau în costume înfricoșătoare pentru a speria fantomele.

Însă în alte părți sărbătoarea dorește să-și aducă aminte de cei ce nu mai sunt printre noi, să aprindă lumânări pentru sufletele lor și să împartă dulciuri tradiționale.

Acum Halloween-ul a devenit ceva comercial, dedicat copiilor, și le oferă acestora ocazia de a se costuma în tot felul de costume, care mai de care mai frumoase sau mai înfricoșătoare, și de a primii dulciuri.

Am căutat să vă dăm niște opțiuni ceva mai populare, deoarece știm și noi că cei mici își doresc cel mai mult să fie personajele lor favorite, dar și personaje clasice înfricoșătoare, ca să aveți de unde alege.

Sperăm ca opțiunile noastre să fie ceea ce căutați și voi, și mai ales ceea ce își doresc micuții. Nouă ne plac, voi ce părere aveți?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.