Cum slabesc vedetele din Romania

0

Daca aveti probleme cu greutatea si v-ati gandit sa cautati o cura de slabire cat mai eficienta, ati putea incerca dietele vedetelor din Romania si veti avea un rezultat garantat. Daca ele au reusit de ce sa nu reusim si noi?

Valentina Pelinel s-a ingrasat aproximativ 7 kg dupa ce s-a casatorit si nefiind obisnuita cu noua greutate a apelat imediat la un profesionist in diete sanatoase. Nutritionistul i-a recomandat o dieta corespunzatoare care se rezuma la carne alba, legume si fructe, dar cel mai important detaliu de care trebuia sa tina cont au fost mesele regulate la intervale de 4 ore. Si ca toate dietele reusite, regimul alimentar a trebuit combinat cu mult sport, iar ea a ales aerobic si power-plate. Asa a reusit ea sa revina la silueta de model de altadata.

Dieta Mihaelei Radulescu consta in trei mese principale pe zi.
Respecta cu seriozitate intervalul de 15-30 de minute pentru fiecare masa, fara a se intrerupe in niciun fel din acest proces. Nu apeleaza la snack-uri intre mese si nu se atinge de produsele de tip fast-food, prajeli, sosuri, maioneza sau tocaturi. A renuntat complet la uleiul pentru gatit si la toate mancarurile care necesita utilizarea acestuia, mai putin la ce 1-2 lingurite de ulei in salate.

Deasemenea a eliminat toate produsele de patiserie si cofetarie, bauturile racoritoare care contin zahar si alcoolul, iar fructele care le considera un fel de dulciuri le-a limitat la doar un fruct pe zi.

Are liber la carne slaba de orice fel, lactate cu continut slab de grasimi, paste, oua, orez, fainoase, cereale, legume cat cuprinde, toate gatite cat mai simplu, iar ciorbele si condimentele, mai cu seama usturoiul, sunt ideale in curele de slabire.

Loredana Groza a apelat la o dieta bogata in carne de peste, fara pic de paine sau zahar. Asa arata meniul vedetei in fiecare zi:

Dimineata: lapte de soia, iaurt, banane si cateva fructe uscate;
Pranz: salate, peste la gratar, o felie de pepene si un mar;
Seara: mancaruri din legume, salate de patrunjel sau de vinete.

Mai mananca branza o data la 2 zile si oua o data pe saptamana. Ea se declara multumita de cura pe care o urmeaza si spune ca cel mai important lucru este sa renunti la cafea, bauturi energizante si alcool.

Andreea Raicu este lacto-vegetariana si este foarte incantata de stilul ei de viata care nu i se pare deloc greu de urmat. Meniul ei contine preparate vegetariene si pare chiar apetisant:

Dimineata: musli si seminte crude de tot felul sau prune uscate cu lapte de soia, fructe, un ou fiert;
Pranz: supe de legume sau de ghimbir, de rosii, linte, salata sau loboda, paste , orez cu legume, cu ciuperci si rosii uscate, cuscus cu legume, avocado umplut, salate diverse – de spanac, broccoli, avocado, dar si legume la gratar, marinate, fierte, rulouri de vinete umplute cu rosii, humus;
Seara: salate, legume, uneori peste.

Gabriela Cristea a reusit de mai multe ori performanta de a slabi mult si repede inainte de a intra pe platourile de filmare dupa cate o vacanta in care s-a rasfatat cum a vrut mai ales din domeniul culinar. A reusit sa dea jos 20 kg in 6 luni renuntand total la carne si adoptand o dieta in primul rand sanatoasa bazata pe hrana vie. Vedeta e de parere ca alimentele nepreparate sunt mai sanatoase si corpul asimileaza mai rapid vitaminele si nutrietii necesari corpului uman.

Drept urmare dieta ei cuprinde fructe, cereale, legume, salate, lapte nepasteurizat, alge, seminte, ceaiuri si sucuri naturale. Vedeta nu neglijeaza nici miscarea obligatorie in orice dieta asa ca face exercitii pe stepper si cate 50 de minute pe zi, si considera ca nu este o simpla dieta, ci un stil de viata foarte sanatos si complet diferit fata de cum era obisnuita.

LEAVE A REPLY